Pravidlá používania rovesníckej poradne

04.12.2020 / 17:46

Keďže v komentároch na našej stránke si často radíte navzájom, rozhodli sme sa podporiť túto vašu aktivitu a na tomto mieste vytvárame rovesnícku poradňu, v ktorej sa môžete pýtať a radiť si navzájom o tom, čo vás trápi. Stačí, ak klikneš na tlačidlo „Položiť otázku“ a napíšeš nám o svojom probléme.

Poradňa je určená na vzájomnú výmenu skúseností a poradenstvo k nastolenej téme. Je anonymná, jej klienti, ani poradcovia neuvádzajú v texte kontakt na seba.

Poradňa neslúži ako „zoznamka“, nepodporuje hľadanie, či výmenu kontaktov na sociálnych sieťach, či iných médiách.

Poradňa je určená pre deti a mládež do 18 rokov. Na otázky odpovedajú členovia rovesníckeho tímu Linky detskej dôvery, ktorý je zložený zo žiakov košických ZŠ a SŠ a študentov UPJŠ v Košiciach, ktorí pôsobia ako tútori rovesníckych poradcov. Odborný dohľad nad ich činnosťou má Linka detskej dôvery.

Ak chceš, a spĺňaš vekové podmienky, môžeš sa aj Ty zapojiť do diskusie, ktorá už k danej otázke prebieha, alebo odpovedať na otázku. Stačí, ak klikneš na danú otázku.

Linka detskej dôvery si vyhradzuje právo vymazať nenávistné, hanlivé, urážajúce a inak nevhodné príspevky a tiež občas prispievať do poradne svojím komentárom.

O svojom probléme sa môžete poradiť i s pracovníkmi Linky detskej dôvery na adrese odkazy@linkadeti.sk, telefonicky, alebo využiť chat linky detskej dôvery.

Chatovať s Linkou detskej dôvery môžeš v pracovných dňoch od 8:00 do 19:00 hod.

Vitaj na chate Linky detskej dôvery. Po prihlásení operátora môžeš písať svoje otázky. Ak sa operátor dlhšie neprihlasuje, počkaj, alebo sa prihlás neskôr, pretože pracuje s iným klientom.

Kontaktný formulár

odkazy@linkadeti.sk